Sedan 2013 har vi utbildat ryttare. Konceptet har genom åren ändrats på olika sätt allteftersom vi blivit medvetna om vad som krävs. Nu finns det utöver onlineutbildningarna även ett antal Logiska tränare som du kan träna live för vilket är helt fantastiskt. Vi utbildar ständigt nya tränare och vidareutbildar de befintliga. Jag skulle vilja påstår att de logiska tränarna är fantastiska och unika i sitt kunnande vad gäller att se människans inverkan på hästen.
I Oktober startar vi nästa grundutbildning för tränare vilket jag ser fram emot.

Vem vänder sig kurserna till? Jag skulle vilja säga att alla behöver det men få har tålamodet att ge sig så lång tid som det faktiskt tar att bli en riktigt bra ryttare. För det är just tid det tar. Om du är en ryttare utan mål med din ridning, som tycker att det är tråkigt, jobbigt, meningslöst att ”rida dressyr”, om du är en återfallsryttare som har svårt att liksom komma rätt i sadeln igen efter åren borta, om du är rädd, om hästen blir halt igen och igen och igen, ja då är förmodligen kurserna precis vad du behöver.

Om du däremot bara vill finputsa lite, har problem med formen eller bli bättre på att tävla ganska snart, då kommer du förmodligen inte att ha tid att att gå de här kurserna.

Just nu har vi ett erbjudande som innebär att om du köper en online ridkurs så får du en handkurs på köpet. Ordinarie pris för detta är 2800 kr men nu betalar du alltså endast 2000 kr. Erbjudandet gäller t.o.m kursstart september 2018.  Du kan anmäla dig via paypal direkt vid respektive kurs eller så skickar du ett mail till mig om du vill betala med faktura, blog@lindah.se

Det här är en väldigt komplett utbildning där vi går igenom alla olika sätt att träna hästar som finns, vi lär oss rakriktning uppsuttet, vid hand, vid longering och tömkörning, vi lär oss i senare kurser även hur man rakriktar hästen lös. Men det tar som sagt var tid och det är svårt men väldigt utvecklande både för dig som människa och som ryttare. Personlig utveckling och Mindfullness på hög nivå.

Utbildningen är helt online vilket innebär att du kan göra kursen i helt egen trakt, på vilken tid på dygnet som helst och om du av någon anledning behöver gå om en kurs så kostar det dig ingenting. Du får tillgång till vår slutna ryttargrupp på Facebook och i klassrummet finns ett diskussionsforum där du kan ställa frågor om kursen samt rapportera framgång som motgångar.

av Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *