Höstens kurser

Hej alla. Hoppas att ni alla har och kommer att få fortsätta ha en riktigt skön sommar. Jag sitter här och håller på att förbereda för höstens kurser.

På grund av att läget är som det är i världen så ökar behovet av onlinekurser vilket jag tydligt märkt senaste tiden. Alla ni nya, varmt välkomna hit.

Det som också ökar är antalet mail jag får med frågor om att få gå vidare i kurserna utan att visa ridprov/arbete vid hand prov. Jag har alltid sagt nej till detta eftersom det endast är via dessa filmer jag kan se hur det går för er. Jag har dock förstått genom åren att det är förknippat med stor oro att behöva bli bedömd så då skiter man hellre i det.

Jag har därför bestämt mig för att på prov införa fram till årskiftet i första hand att det går bra att gå vidare i kurserna utan att skicka in film. Så alla ni som tvekat, in och boka era kurser nu innan jag ångrar mig 🙂

HÄR hittar ni onlinekurserna.

Nytt för i år blir också att jag varje vecka från och med september kommer att ha ett litet föredrag via Zoom (kostnadsfritt för er som går kurserna) där det finns tillfälle att ställa frågor efteråt, allt för att hålla motivationen uppe.

Under hösten kommer det också att komma ut online livekurser både för mig och får några av de andra Logiska Instruktörerna. Kurserna kommer att vara inriktade på olika teman. Jag kommer tex att köra Ryttaryogakurser, men även kurser för er som kommit lite längre i ert Logiska kursande och för er som precis börjat. Mer info kommer om detta inom kort.

Nu ska jag återgå till att njuta av sommaren, gäller att ta vara på de få dagarna av värme vi får. Ha det bra så länge 🙂

HÄR hittar ni onlinekurserna.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *