Instruktörsutbildning

11010505_901180909904418_7625461041225942317_n

Intresset för Logisk Ridning växer lavinartat, därför känner jag att det verkligen behövs fler som kan instruera på detta hästvänliga vis.

Första graden av instruktör kan undervisa på Grundkursnivåoch upp till och med Bogkursnivå.

Grundkraven för att påbörja 2:1 utbildningen är genomgången och godkänd grundkurs, travkurs samt bogkurs samt Arbete vid hand 1 samt Mental Coachingkurs.

Eleven ska inte ha någon tidigare ridlärarutbildning men får gärna ha en gedigen hästkunskap.

2:1 Grundarbete, lösgjordhet

1.Korrekt arbetande häst-Onlinestudier 3 månader med en lektion i veckan plus studier på egen hand enligt litteraturhänvisning.  Webseminar med diskussioner 1 gång per månad, totalt 3 tillfällen.

2.Korrekt arbetande ryttare– Onlinestudier 3 månader med en lektion i veckan plus studier på egen hand enligt litteraturhänvisning.

Närvara vid minst 2 heldagar lektioner med Lindah ute på fält. Dessa dagar kan göras när som helst under denna utbildning.

En examineringshelg (2 heldagar) där vi varvar teori, praktiska övningar och där ni undervisar ekipage med mig som domare (och stöd).

Om ni blir godkända denna helg så uppgraderas ni till Logiska instruktörer som med fullt Logiskt stöd kan undervisa ekipage på grundnivå.

Utbildningen kan senare uppgraderas, mer info om detta får ni under utbildningens gång.

DSC_0180

Jag kommer att se till att ha en jämn geografisk spridning av instruktörer och antalet kommer att vara begränsat. Jag vill att ni som anmäler er verkligen brinner för det här.

För info, prisuppgift eller anmälan maila blog@lindah.se

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *