Sista chansen att hoppa på kursstarten i Januari

 

Kursstart imorgon, 5 Januari. Ta chansen att starta året på bästa sätt. Våra utbildningar är inte snabba, de erbjuder ingen Quick Fix och stundtals så är det enormt förvirrande men i slutet så brukar det bli väldigt bra 🙂

Passa på att utnyttja vårt julerbjudande.

För halva priset, 50 % rabatt,  så kan du köpa nedanstående onlinekurser

Grundkurs Ridning,

Mental Coaching, Chakrakurs, Fasciakurs

Gäller för kursstarterna

5 Januari 2018

2 Februari 2018

Läs mer om kurserna genom att klicka på länkarna ovan.

Maila din anmälan till blog@lindah.se, ange rabattkod ”God Jul” samt vilken kurs din anmälan avser. Namn och adress behöver jag också för fakturan.

Dessutom så  kör vi halva priset på handkurs vid köp av ridkurs, Ordinariepris 2800 kr, nu, 2400 kr. Gäller tom för kursstart februari 2018.

För dig som är redo att gå vidare med din utbildning inom hästkonstens underbara värld så skicka in ridprov eller handprovet på kursen du redan gått för att ta nästa steg. Instruktionerna hittar du i alal kursers sista lektion. Var det länge sedan du gick kursen så maila mig så kan jag lägga in dig igen om du känner att du vill friska upp kunskaperna innan du skickar in prov. Det finsn ingen tidsgräns för när du måste gå vidare. Du tar allt i din takt oavsett om det innebär en kurs om året eller en var tredje månad. Ditt val.

Ridkurserna Trav, Bog, Rakriktning, Bakben, Samordna dina hjälper, Skola din hand.

Handkurserna 1,2,3,4,5 och 6

Horsemanshipkurserna 1,2, och 3

Anmälan och frågor till blog@lindah.se

 

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *