Inlägget gjort

Med ett bra fokus går det lättare att rida med små hjälper

Mångas dröm är att kunna rida och till synes inte göra någonting medan hästen gör maximalt. Jag tänker alltid på det som att man ska kunna rida med tanken som hjälp. Då är ridning helt underbart. Problemet är att det är väldigt svårt att rida med tanken som hjälp. Hästar kan enkelt läsa av oss, men svårigheten är ju för hästen att veta vilken av alla våra tankar och hjälper han ska läsa av. Vi kanske ger hjälpen för att gå framåt, öka tempot, samtidigt som vi är lite rädda för farten. Vi ger hjälpen för att svänga vänster samtidigt som vi oroar oss för att gå omkull. Vi ger hjälpen för att svänga höger samtidigt som telefonen piper till och vi undrar vem som skickade ett sms.

Ja ni förstår säkert hur jag menar. Hästen kommer att gå enkelt att rida för tankens krafft, vårt fokus, om tanken och handlingen alltid stämmer överens. Och i ärlighetens namn så är det exakt just där svårigheten ligger. Vi behöver öva oss på att bli förutsägbara, att låta tanke och handling vara samma, alltid. Det är inte jätteenkelt. Då kommer de fysiska hjälperna att kunna minimeras och målet med ”osynliga” hjälper blir verklighet.

Vår nyaste kurs startar imorgon och den fokuserar just på detta, att lära dig ett annat sätt att tänka med målet att bli en mer logisk och fokuserad ryttare. Du kan läsa om kursen här

Unikt erbjudande nu, du får 7 lektioner för endast 300 kr och då får du dessutom bjuda med en kompis som du kan gå kursen tillsammans med. Gå två men betala bara för en!!

Alla lektioner är helt online, du kan därför gå och göra kursen i helt egen takt oavsett var du bor.

Vid anmälan behöver jag dina faktureringsadress om du inte betalar via Paypal nedan samt din och kompisens mailadress. Anmälan  till blog@lindah.se eller via paypal nedan. Glöm inte att ange vännens mailadress

Första kursstarten är nu på fredag den 1 Februari 2019.

Anmäl dig via Paypal


Please follow and like us:
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *