RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.lindah.se/logiska-instruktorer/">
YouTube
YouTube
Instagram

Logiska instruktörer

Vill du pröva logisk ridning för att se om det passar dig? Det finns fler instruktörer på olika ställen i vårt land som du kan vända dig till.

Färnäs, Dalarna. Therese Winqvist, therese.winqvist@hotmail.com Med en passion för utveckling ser jag fram emot att möta många elever som vill ta ett nytt steg på vägen att bli en bättre ryttare och hästmänniska. Jag vill främja glädje, självförtroende, samarbete, kommunikation och förståelse mellan individer. Vi strävar mot en bärig och lösgjord häst som trivs med att jobba med sin ryttare. Vi kommer att arbeta för att bygga mycket muskler men även fysisk och mental avslappning. På lektionerna utgår vi ifrån vad du önskar få hjälp med och det som du upplever som bekymmersamt i din ridning eller i relationen till din häst. Oavsett vilka problem vi stöter på så tycker jag att det är spännande med utmaningar som vi får lösa tillsammans. Jag håller lektioner för människor i alla åldrar, och bryr mig inte om hästras eller inriktning. Om du kommer till mig kan det även finnas möjlighet att låna häst för en lektion. Jag utgår från Färnäs, Mora men kan bokas i hela Dalarna. Vid längre avstånd tillkommer dock milersättning och jag kan inte åka längre än 3 mil för enskilda ekipage. Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information eller bokning. Du når mig enklast genom ett meddelande via Facebooksidan  eller via e-post: therese.winqvist@hotmail.com

——————————————————————————–

Umeå, Linda Andersson, pajasso76@hotmail.com Mer info kommer

———————————————————————————

Örnsköldsvik, Victoria Lindgren, VictoriaL_@outlook.com

En ständig optimist som föredrar friskvård framför sjukvård på både häst och människa och därför gled in och stannade inom den logiska ridningen.

Jag håller lektioner för alla raser och för både barn och vuxna. Det spelar ingen roll ifall du som elev har planer på att tävla, rida i skogen eller bara har planer på att lära känna din och din hästs kropp bättre.

Min målsättning är gladare och friska hästar och ryttare ?

Jag finns även tillgänglig för dig som vill ridträna din travhäst för att förbättra dess teknik framför vagn!

Kommer hålla lektioner i Västernorrland/Västerbotten/Jämtland

För förfrågningar eller bokningar hittar ni mig på Facebook eller på mailadress:VictoriaL_@outlook.com


 

Karlskoga, Kimberly Andersson, kimberlyeandersson@gmail.com. Jag har pysslat med logiskt tänk och ridning sedan jag träffade Lindah första gången hösten 2013. Jag har erfarenheter från en mängd olika hästtyper – ponnys, halvblod, travare, fullblod och westernhäst. Idag har jag en unghäst, ett welsh cob sto. Jag siktar på att bygga en trevlig allroundhäst i henne, med vinkling mot dressyr. Jag utgår från Karlskoga som ligger i gränslandet mellan Värmland och Närke. Det finns möjlighet att komma till mig att träna, såväl som att jag kommer till dig. Vid avstånd större än 3 mil tillkommer milersättning samt att ni behöver vara minst 2 elever. Vid avstånd större än 1 timmes körning bör ni vara minst 5 elever. För vidare kontakt, mer information, förfrågan och bokning, kontakta mig via mail på kimberlyeandersson@gmail.com . Ni hittar mig på Facebook.

 


Växjö, Lindah Nilsson, grundare av Logisk Ridning. 43 årig tant med lång hästbakgrund i alla möjliga och omöjliga grenar. Undervisar på daglig basis i Växjö med omnejd, Både ryttare med egna hästar men jag tar även emot elever som vill lära sig lite arbete för hand, horsemanship och löslongering på mina hästar.  Åren som kommer så kommer jag att dra ner på resandet och sikta på att jobba mer på hemmaplan och då vill jag gärna ha ett fåtal elever att utveckla. Jag jobbar gärna med både barn och vuxna, skogsmullar som proffs.Jag har vigt mitt liv åt hästar och har hunnit med en väldig massa olika grenar och raser.

Det som är ledorden i min undervisning är att det ska vara roligt för hästen. Jag gillar inte att bråka med hästar. Jag tycker däremot om att lära hästar saker. Jag undervisar aldrig ekipage som rider på stångbett eller med hårt spänd nosgrimma, jag utbildar ryttaren så att hon kan rida utan dessa atiraljer.

Jag tycker väldigt mycket om att se människor växa och att se hur de finner en gemensamhet med sin gode vän hästen. Det är alldelles för mycket våld i hästträning idag. Jag gillar inte det. Jag har huvudinriktning Klassisk Dressyr men innan vi börjar med detta så lär jag ryttaren rida. Jag är väldigt bra på sitsträning. Målet är att göra ryttaren oberoende av sin hand. Jag kan garantera att lektionerna ger en massa träningsvärk. Vill du boka lektion så maila till blog@lindah.se . Jag utgår från Växjö. Mer info finner du på Facebook.


Skåne/Småland, Susanna Davidsson är beteendevetare och mental tränare i botten. Hon fick sin första häst vid fyra års ålder och har sedan dess inte haft långa perioder utan hästar i sitt liv. Hon är utbildad Equine Specialist och Mental Health Expert i the Equine Assisted Growth and Learning Association och arbetade i flera år med denna modell i att utveckla människor med hjälp av hästar. Susanna är intresserad av de djupare delarna av hästens natur och tränar bland annat regelbundet även för Noora Ehnqvist. Idag jobbar Susanna som mental tränare för ryttare och driver Mental Ridning

susanna@mentalridning.se

070 – 6385046

Småland/Skåne
——————————————————-
Vill du bli en Logisk Instruktör?

Vår nästa instruktörsutbildning beräknas starta i Februari 2017
Instruktörsutbildning. Nedan ser du vad du behöver ha för kurser innan du påbörjar instruktörsutbildningen.

Instruktör  Nivå 1

Ridkurs grund, trav & bog
Mental Kurs
Arbete vid hand

Instruktör Nivå 2

Ridkurs Rakriktning & Bakbenskurs
Chakra Balansering
Arbete vid hand 2, 3 & 4

 

Instruktör Nivå 3

Ridkurs Samordna dina hjälper & Skola Din Hand
Horsemanship 1, 2 & 3
Arbete vid hand 5 & 6

Maila för mer information, blog@lindah.se

Please follow and like us: