Lektioner på distans

I höst tänker jag utveckla distanslektionerna. Jag har ju elever över hela landet och det är svårt att hinna besöka alla. Det finns två möjligheter.

 1. Livelektion över Skype. Här behöver du ha någon som filmar och det krävs att det finns en bra internetanslutning vid ridbanan. Jag ger dig direktiv direkt i luren och är med dig precis som på en vanlig liveridlektion.
 2. Du filmar när du rider. Du lägger upp filmen på tex youtube eller skickar den till mig och jag ger dig en lektion baserat på vad jag ser i filmen via text i ett mail. Förslagsvis så gör man det här i ett par omgångar, förslagsvis 4 då jag anser det svårt att nå resultat på en gång.

För mer information kontakta mig på blog@lindah.se

Please follow and like us:

Random Posts

 • Följ Askas träning

  Aska är en Fjording född 2009 som tränat Logiskt ganska länge nu. Tänkte visa hennes handprov här. Jag har faktiskt […]

 • Clinic Göteborg

  Det finns platser för fler ridande under Göteborgsdagarna som går av stapeln 28/7-1/8 i Rävlanda. Öppet för både elever och […]

 • Ögongodisfilm för anatomiintresserat hästfolk

  Kolla in den här underbara filmen om hästens anatomi och vad som händer med den om man drar ihop den […]

 • Optimera hästens inlärning

  Något vi gillar är när hästarna sover och gäspar på våra träningspass och lektioner. I ärlighetens namn så består många […]