Kanonpris på våra avsuttna onlinekurser

Bli bättre på att rida utan att faktiskt rida? Den här årstiden bjuder sällan på fantastiska ridmöjligheter. Det är för kallt, för hårt, för halt för.. Tja, ursäkterna är oändliga 🙂

Man behöver givetvis rida för att bli bättre på att rida, men om man av någon anledning inte kan eller vill rida just nu så kan man ju se till att jobba på sig själv när man har ridpaus. Vi förändras inte speciellt mycket när vi hoppar upp i en sadel. Vi är samma människa, vi har samma (olydiga?) kropp, samma (vimsiga?) hjärna oavsett om vi sitter på en stil eller en häst.

Ett av de problem människor har med sina hästar är att hästen reagerar olika på till synes samma situation. En gång kan paddocken/brevlådan, bäcken vara helt ofarlig och nästa gång är den livsfarlig. Helt ologisk tycker många människor. För mig är det helt logiskt dock. Hästen reagerar mer på din hjärnas reaktioner än på omvärlden. När du sitter på en häst och är rädd, spänd, nervös, aggressiv etc  så känner hästen det och reagerar efter dina reaktioner. Det innebär att ju mer avspänd du är ju mer yttre stimuli tåler hästen. En trygg människa får en trygg och arbetsvillig häst helt enkelt.

Det här är saker som du inte behöver en häst för att jobba med. Det enda du behöver är dig själv.

Jag ser inte ridning som en jakt på resultat utan mer som en personlig utveckling. Det var en  klok man, Bjaerne Nielsen som skrev lite om det här i en artikel som du hittar här. Givetvis så räcker det inte att jobba med sig själv, man bör lära sig galet mycket om hästar i största allmänhet och ridning i synnerhet men om man ska börja någonstans så är det en bra ide att börja med sig själv.

Just nu kan du nyttja vår fantastiska vinterrabatt på kurser i personlig utveckling för dig som ryttare.  I vår kurs Mental Coaching så kombinerar vi övningar som lär dig kontrollera kroppen och knoppen samtidigt. I hemmets lugna vrå så går du i egen takt igenom veckans övningar. Väcker till liv slumrande kroppsdelar som är lite olydiga på hästryggen, händer tex, och fötter och sittben samtidigt som du får enkla strategier för att få lite hyffs och fason på den där hjärnan som inte alltid är så där lugn och klok som du hade önskat.

Kursen pågår under tre månader, en lektion i veckan och detta är sista tillfället att nyttja vår vinterrabat på hela 50 %. Normalpris för dena onlinekurs är 2000 kr men nu kan du köpa den för bara 1000 kr. Passa på. Kursen startar 2 Februari.

Kursen är helt online och kan därför göras oavsett var du bor och du kan göra kursen helt i din egen takt.

Köp via Paypal eller maila oss för faktura, blog@lindah.se

Andra kurser som startar i Februari hittar du genom att klicka här.


Rabatt Februari


Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *