Grundkurs Ridning för halva priset, passa på!!

Halva priset på Vår Onlinekurs Grundkurs Ridning för kursstarten 2 Mars 2018. Du betalar endast 1000 kr istället för normalpriset 2000 kr.

Kursen är helt online och kan därför göras oavsett var du bor och du kan göra kursen helt i din egen takt.

Köp via Paypal eller maila oss för faktura, blog@lindah.se

Andra kurser som startar i Februari hittar du genom att klicka här.


Rabatt Februari


Detta är den första av våra ridkurser. Här jobbar vi med grundläggande bäckenkontroll hos ryttaren eftersom bäckenet är grunden till allt vad gäller ridning. Det pratas så mycket om att hästen ska vinkla sitt bäcken men sällan pratas det om att ryttaren måste kunna göra detsamma.

Hästen gör som ryttaren gör (eller inte gör 😉 ) oavsett om vad vi tycker om det. När vi får kontroll över vårt egna bäcken och lär oss att sitta kvar mitt över hästen så bjuder hästen självmant på avslappning i form av lösgjordhet.

Vi lär oss att KÄNNA vad lösgjordhet innebär, vi blir mer sadelfasta och om vi lider av någon form av ridrädsla så kommer vi oftast en bra bit på väg att övervinna åtminstone en del av denna.

Vi lär oss också att kontrollera våra ben. Det är ju som bekant en stor del av vad hästträning handlar om, att få hästen att göra olika saker med sina ben, trampa under sig t.ex. Eftersom hästen härmar oss (surprice) så är det ju ganska smart att först skaffa sig detaljkontroll över sina egna ben innan man ber hästen göra detsamma.

Kursen är muskulärt ganska tuff för ryttaren, träningsvärk utlovas. Alla lektioner är i skritt. Du lär dig skritta hästen på ett sätt som lösgör den.

Din häst bör vara lugn och kunna skritta rakt fram och självklart är den frisk, i övrigt behöver inte hästen ha någon utbildning. Kursen fokuserar på att utbilda ryttaren så därför är det bra om du har en lugn häst så att du kan fokusera på dig själv.

Passa på att boka din kurs nu för bara halva priset  för kursstarten 2 Mars 2018. Du betalar 1000 kr istället för normalpriset 2000 kr.

Köp via Paypal eller maila oss för faktura, blog@lindah.se


Rabatt Februari


Du kan läsa om de andra kurserna som startar 2 Februari här.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *