Följ Askas träning

Aska är en Fjording född 2009 som tränat Logiskt ganska länge nu. Tänkte visa hennes handprov här. Jag har faktiskt aldrig träffat Aska men hennes duktiga ägare brukar vara med som fotfolk på kurser så henne har jag träffat. De här två har aldrig lämnat ett dåligt prov någonsin, det är väldigt imponerande och otroligt roligt för mig att få följa en sån här duktig hästmänniska 🙂

Hand 1, December 2015

Hand 2, Maj 2016

Hand 3, Juli 2016

Hand 4, Mars 2017

Hand 5, Maj 2017

Ska bli verkligt roligt att följa fortsättningen på det här ekipaget

 

Please follow and like us:

Random Posts

 • Skritt är den svåraste gångarten

  En stor del av den logiska träningen pågår i skritt. Skritt är en väldigt svår gångart att rida i. Lätt […]

 • Fasciakurs

  Det talas inte speciellt mycket om fascian vad gäller hästar men bland människofriskvård så talas det desto mer. Wikipedia om […]

 • Veckobrev vecka 6

  Ny vecka, nya utmaningar. Nu har vi fått snö här i Växjö. Massa snö. Är det någonting man kan säga om […]

 • Sagohästen

  Jag har onlinekurser men jag har också privatlektioner. Detta innebär att jag träffar i bästa fall mina elever 1-2 gånger […]